Uw senioren bungalow bouwen in Groningen

Finhome bouwt uw senioren bungalow in Groningen. U kunt rekenen op duurzame en ecologische oplossingen zonder in te leveren op creativiteit. Bovendien bouwen wij snel en betaalbaar.

Modulaire cube woningen

Finhome en TEO creëerden een nieuwe manier van construeren waarbij we uw bungalow voor senioren op maat kunnen bouwen. De basis van deze constructies zijn de TEO-modules, die we naar wens kunnen uitwerken. De hoge graad van standaardisering biedt u daarbij een betaalbare prijs voor een woning. De grootte, voorzieningen en afwerkingen bepaalt u zelf geheel naar wens.

Levensloopwoningen

Is snel niet snel genoeg, dan kunt u kiezen voor een van onze levensloopbestendige seniorenwoningen. We bieden verschillende kant-en-klare modellen aan al naargelang het gewenste woonoppervlakte en het gewenste design.Deze mantelzorgwoningen bieden u alle comfort en kwaliteit aan voor een uiterst scherpe prijs. Dit is de betaalbare zorgwoning bij uitstek.

Prefab

Snel en betaalbaar uw zelf ontworpen senioren bungalow bouwen kan ook met onze prefab pakketten. Hiervoor werken we samen met de beste prefab bouwers van Nederland. Zij leveren de houtbouw als volledig bouwpakket af op de bouwplaats. Zo kunnen wij meteen beginnen en bouwen we met minimale kosten.

Stapelbouw

Met stapelbouw kunnen we uw bungalow voor senioren nog eenvoudiger en nog ecologischer realiseren.. De houten basiselementen (logs) komen van Scots Pine bomen. Ze groeien in speciaal aangelegde bossen in Finland, rondom de poolcirkel. Het klimaat zorgt hier voor een uitzonderlijke materiaaldichtheid, een grote treksterkte en een erg laag vochtgehalte. Dit is het sterkste hout ter wereld. U bouwt hiermee energiezuinig, economisch efficiënt en architectonisch veelzijdig.

Uw senioren bungalow bouwen in Groningen?

Finhome helpt u graag bij uw bouwproject. Bekijk onze mogelijkheden en basiselementen op de site en neem gerust contact op met uw vragen.  Samen bouwen we uw senioren bungalow op maat.