handige Prefab bouw door heel nederland uit Emmen

Neem direct contact op

Nederland bouwt snel en daarmee stijgen ook de kosten! Omdat Finhome veel waarde hecht aan de bouw van kwalitatieve maar ook betaalbare huizen die tevens aan de Nederlandse bouweisen voldoen, zijn wij een partnerschap aangegaan met diverse prefab bouwers.

Onze houtleverancierpartner levert de woningen als compleet bouwpakket op de bouwkavel. Zo kunnen wij snel aan de slag, en houden we de kosten laag. 

Onze Nederlandse architect kan tevens de toetsing, bouwaanvraag en constructieberekening voor u verzorgen. Ook kunt u kiezen voor een eigen ontwerp van uw prefab woning door uw eigen architect. 

Meer weten? Bekijk onze bouwelementen hieronder of vraag ons direct naar de mogelijkheden

Muurelementen

[company_name biedt verschillende muurelementen voor zowel binnen- als buitenmuren. Hieronder vindt u een selectie. Voor meer informatie stuurt u een e-mail naar info@finhome.nl.

Prefab buitenmuurelement met houten gevel

Finhome biedt externe wandelementen met houten lambrisering voor gevelafwerking aan. 


De hoofdconstructie bestaat uit een houten frame (145 mm, 195 mm of 220 mm) en houten extra isolatielatten (45 mm) met extra isolatiemateriaal aan de binnenkant van de muur. 

 

Voor de buitenzijde van de muur kunt u houten lambrisering van verschillende profielen en installatierichting kiezen. 

 

Dit alles geeft u wandelementen met een uitstekende thermische weerstand, resulterend in een wandconstructie met een U-waarde van 0,16 W / m²K.  

Prefab buitenmuurelement met gepleisterde gevel

U kunt ook kiezen uit externe muurelementen met gips- of steenimitatie voor gevelafwerking.   

 

De hoofdconstructie bestaat uit een houten frame (145 mm, 195 mm of 220 mm) en houten extra isolatielatten (45 mm) met extra isolatiemateriaal aan de binnenkant van de muur.  

 

Voor de buitenzijde van de muur kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een gestuukte minerale isolatieplaat (100 m)of hout verticaal of horizontaal.

 

Dit alles geeft u wandelementen met een uitstekende thermische weerstand, resulterend in een wandconstructie met een U-waarde van 0,13 W / m²K.   

Prefab interne wandelementen

Onze prefab binnenmuurelementen zijn verdeeld in drie groepen:   

 

Dragende binnenwandelementen

Dragende binnenwandelementen bestaan ​​meestal uit een houten frame van 120 mm of 145 mm. Isolatie wordt toegevoegd aan het frame voor geluidsisolatie,  indien nodig OSB-kaarten en gipsplaten aan beide zijden van de muur.   


Niet-dragende binnenwandelementen  

Niet-dragende binnenwandelementen bestaan ​​meestal uit een houten frame van 70 mm of 95 mm. Isolatie wordt toegevoegd aan het frame voor geluidsisolatie, indien nodig OSB-kaarten en uiteindelijk gipsplaten aan beide zijden van de muur.   

 

Interne wandelementen tussen appartementen  

De binnenwanden tussen appartementen zijn zogenaamde dubbele wanden. Dit betekent dat de muur uit twee wandelementen bestaat met daartussen luchtruimte. Beide wandelementen zijn bedekt met een dubbele gipsplaat aan de binnenzijde van de muur.    

Vloer- en dakelementen

[company_name biedt verschillende vloer- en dakelementen voor uw prefab woning. Hieronder vindt u een selectie van de elementen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze contactpagina, of stuur een e-mail naar info@finhome.nl.

Prefab vloerelement

Prefab vloerelementen bestaan ​​meestal uit 145 mm of 195 mm vloerbalken met een dikte van of 150 mm, of 200 mm met isolatie geïnstalleerd in de vloerconstructie.
 

De onderkant van het vloerelement is bedekt met vochtbestendig multiplex of winddichte stof.  

 

De bovenkant van het vloerelement is bedekt met een dampremmende laag waarop een 22 mm OSB-kaart is geïnstalleerd. Het is eenvoudig om alle vloermaterialen naar keuze op het OSB-bord te installeren.   

 

Voor een nog betere thermische weerstand is het mogelijk om extra isolatielatten toe te voegen tot 95 mm met 100 mm isolatie. Deze constructie heeft een thermische weerstand van 0,13 W / m²K.   

Prefab dakelement

Prefab dakelementen bestaan ​​meestal uit spanten vanaf 195 mm. Het is mogelijk om dubbele spanten te gebruiken, die met elkaar worden verbonden door weerhaakverbindingsplaten, waardoor Finhome dakelementen met uitstekende thermische weerstand kan bieden.
 

De onderkant van de spanten is bedekt met een dampremmende laag waarop of 45 mm, of 95 mm extra isolatielatten zijn geïnstalleerd. Dit deel is ook gevuld met isolatie om de thermische weerstand van het dakelement verder te verbeteren. De extra isolatielatten kunnen later worden afgedekt met gipsplaat of houten panelen. 

Wilt u meer weten over onze prefab woningen? Neem dan direct contact op

Naar de contactpagina